Επικοινωνία
GR | EN | CN | RU
Εταιρεία Οινοποιεία Κρασιά Διακρίσεις Νέα Εξαγωγές WINFO
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη


Η εταιρεία Μπουτάρη ενδιαφέρεται, συμμετέχει, στηρίζει!

Ο θεσμός της σύγχρονης χορηγίας δεν έχει ιδιαίτερα μεγάλο παρελθόν στην Ελλάδα. Η εταιρεία Μπουτάρη ανήκει στις πρώτες εταιρείες που ανταποκρίθηκαν στην αναβίωση του θεσμού και δίνει μεγάλη σημασία στο ρόλο που μπορεί να παίξει σαν υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος. Οι χορηγικές ευκαιρίες αποτελούσαν πάντα κεντρικό άξονα επικοινωνιακής δραστηριότητας, αλλά κυρίως ένα μέσο προσφοράς και συμμετοχής της στα κοινά.
Μέσω των χορηγικών της δραστηριοτήτων αλλά και των εκδηλώσεών της, η εταιρεία Μπουτάρη επιθυμεί να υποστηρίξει δραστηριότητες που συνεισφέρουν στην επιστήμη, την τέχνη, τον πολιτισμό, την οικολογία, την εκπαίδευση και τον αθλητισμό. Η χορηγική της δραστηριότητα έχει βραβευθεί επανειλημμένα από τον ΟΜΕΠΟ.

Η Μπουτάρη για τις Τέχνες
Στα πλαίσια του χορηγικού της προγράμματος «Η Μπουτάρη για τις Τέχνες», η εταιρεία έχει υπάρξει υποστηρικτής μεγάλων δραστηριοτήτων για την τέχνη και τον πολιτισμό και έχει υποστηρίξει σημαντικούς φορείς όπως: Το Μακεδονικό Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης («Ευεργέτης»), η Διεθνής Έκθεση Outlook, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, η Διεθνής Έκθεση Art Athina, η Έκθεση Μπιενάλε, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, το Θέατρο Badminton είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητες που έχει υποστηρίξει μέχρι σήμερα η εταιρία.

Η Μπουτάρη για τον Άνθρωπο
Με πίστη στη σημαντικότητα του ανθρώπινου παράγοντα η εταιρεία Μπουτάρη υποστηρίζει κατά καιρούς ιδρύματα και οργανισμούς όπως: η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, η ΕΛΕΠΑΠ (Εταιρεία Προστασίας & Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων), το ίδρυμα ΣΤΟΡΓΗ, η MDA Hellas. Σημαντική ήταν επίσης και η συμμετοχή της στην προσπάθεια ενίσχυσης των πληγέντων της Νοτιοανατολικής Ασίας τον Ιανουάριο του 2005.

Εκπαιδευτικές Πρωτοβουλίες
Προσπαθώντας να ενισχύσει την επαφή του κοινού με το ελληνικό κρασί και να μεταδώσει την πολυετή γνώση της, η εταιρία Μπουτάρη εδώ και χρόνια προσφέρει σε σχολεία και ΚΑΠΗ, δωρεάν ξενάγηση στους χώρους των επισκέψιμων οινοποιείων της. Κάθε χρόνο, επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις των επισκέψιμων οινοποιείων της περισσότερο από 5.000 άτομα από σχολεία και ΚΑΠΗ.
Επίσης, για την εκπαίδευση και ενημέρωση του κοινού για το κρασί, η εταιρεία έχει υλοποιήσει διάφορα πλάνα όπως: η δημιουργία της Επαγγελματικής Λέσχης Γαστρονομίας, η δημιουργία εκπαιδευτικού cd «Ο Οίνος και τα Μυστικά του», η έκδοση του εκπαιδευτικού εντύπου «Γνωριμία με τον Kόσμο του Κρασιού», του λευκώματος «Ο Σαντορίνη της Σαντορίνης», της συλλογής ποιημάτων «Οίνος στην Ποίηση».
 
 
Η Εταιρεία
Ιστορία
Σημαντικότερες Διακρίσεις
Οινολογική Ομάδα
Ποιότητα
Έρευνα και Ανάπτυξη
Ερευνητικά Προγράμματα
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Οικονομικές Καταστάσεις
Καριέρα
Γνωρίζετε ότι...
Αρχική | Εταιρεία | Οινοποιεία | Κρασιά | Διακρίσεις | Νέα | Επικοινωνία | Αναζήτηση
© Boutari.gr | All Rights Reserved

Web Design & Web Development