Επικοινωνία
GR | EN | CN | RU
Εταιρεία Οινοποιεία Κρασιά Διακρίσεις Νέα Εξαγωγές WINFO
  • Ποικιλία: Μοσχοφίλερο Τύπος: Λευκός, ξηρός Οινοποιείο / Περιοχή: Οινοποιείο Μαντινείας, Πελοπόννησος

    ΟΡΟΠΕΔΙΟ

    Στο Οροπέδιο της Μαντίνειας, ανάμεσα στα βουνά Μαίναλο, Ολίγυρτος, Πάρνωνας και Αρτεμίσιο, απλώνεται η επικράτεια του Μοσχοφίλερου. Εκεί, σε υψόμετρο 650 μέτρων, και με συντεταγμένες τη γνώση και τη φροντίδα, η Οινοποιία Μπουτάρη διάλεξε να φυλάξει ένα πολύτιμο μυστικό: το «Οροπέδιο Μπουτάρη». Το αποτέλεσμα 88 χρόνων σταθερής ενασχόλησης με το Μοσχοφίλερο από ειδικά επιλεγμένα αμπέλια.





  • Ποικιλία: 100% Ξινόμαυρο Τύπος: Ερυθρός, ξηρός Οινοποιείο / Περιοχή: Οινοποιείο Νάουσσας, Τρίλοφος Μπας Καρτέρ

    1879 BOUTARI LEGACY

    Με όχημα τα 135 χρόνια εμπειρίας, πειραματισμού και γνώσης της περιοχής και της ποικιλίας του Ξινόμαυρου, επιλέχθηκε ένα εξαιρετικό αμπελοτόπι στον Τρίλογο Νάουσσας και γεννήθηκε το "1879". Μια φιάλη που κλείνει μέσα της ένα τεράστιο δυναμικό παλαίωσης και εντυπωσιάζει όχι μόνο με τη γεύση αλλά και την εμφάνισή της.

  • Ποικιλία: Μοσχοφίλερο, Cab. Sauvignon Τύπος: Ροζέ, ημίξηρος Οινοποιείο / Περιοχή: Οινοποιείο Μαντινείας, Μαντινεία

    ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΙΞΗΣ ΡΟΖΕ

    Για να μη μένει κανένα ερωτηματικό στον αέρα … απολαύστε το στο τραπέζι σας! Σημείο Στίξης Ροζέ, με τη διαχρονική σφραγίδα ποιότητας των 133 ετών της Οινοποιίας Μπουτάρη. Χάρη στην απροσδόκητη γεύση του, το σίγουρο είναι ότι δε θα σας μείνει κανένα… Ερωτηματικό.

  • Ποικιλία: 100% Μοσχοφίλερο Τύπος: Λευκός, ξηρός Οινοποιείο / Περιοχή: Οινοποιείο Μαντινείας, Πελοπόννησος

    ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

    Διασώζοντας κυριολεκτικά την ποικιλία Μοσχοφίλερο από εξαφάνιση και αναγνωρίζοντας τις τεράστιες δυνατότητες αυτής της έντονα αρωματικής ποικιλίας, δημιουργήθηκε ένα από τα πιο εμπορικά σήματα της αγοράς ιστορικά. Το Μοσχοφίλερο Μπουτάρη αποτελεί πλέον συνώνυμο της ποικιλίας Μοσχοφίλερο και έχει κερδίζει επάξια την διεθνή αναγνώριση, ως ένα από τα πιο ευέλικτα κρασιά που εκπλήσσει τις διεθνείς κουζίνες.



  • Ποικιλία: 100% Αγιωργίτικο Τύπος: Ερυθρός, ξηρός Οινοποιείο / Περιοχή: Οινοποιείο Μαντινείας, Νεμέα, Πελοπόννησος

    ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

    Μετά από αρκετούς πειραματισμούς και τεχνικές που εφαρμόσαμε τόσο στο κομμάτι της αμπελουργίας όσο και στο κομμάτι της οινοποίησης, καταφέραμε να αναδείξουμε τις δυνατότητες της ποικιλίας Αγιωργίτικο και να δημιουργήσουμε ένα κρασί το οποίο εκφράζει στο έπακρο τα χαρακτηριστικά της.

  • Ποικιλία: 100% Ασύρτικο Τύπος: Λευκός, ξηρός Οινοποιείο / Περιοχή: Οινοποιείο Σαντορίνης, Σαντορίνη

    ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

    Το ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Μπουτάρη είναι ένα κρασί που ανέδειξε όχι μόνο τον σαντορινιό αμπελώνα παγκοσμίως αλλά και μία από τις ευγενέστερες λευκές ποικιλίες οιναμπέλου της Μεσογείου, το Ασύρτικο. Ένα κρασί με ιδιαίτερη μεταλλικότητα που εκφράζει στο έπακρο το χαρακτήρα της ποικιλίας.

  • Ποικιλία: 100% Ξινόμαυρο Τύπος: Ερυθρός, ξηρός Οινοποιείο / Περιοχή: Οινοποιείο Νάουσσας, Νάουσσα

    ΝΑΟΥΣΣΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

    Το πρώτο ελληνικό ερυθρό εμφιαλωμένο κρασί Ο.Π.Α.Π. που κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά, αποτελεί το σήμα κατατεθέν της Ελλάδας στα κόκκινα κρασιά. Εδώ και 6 γενιές απολαμβάνει την προτίμηση του Έλληνα καταναλωτή, εισάγοντας τους νέους στην εμπειρία του κόκκινου και ανταμείβοντας τους πιστούς του φίλους με τη σταθερή, διαχρονική ποιότητά του.

  • Ποικιλία: 60% Ξινόμαυρο, 15% Syrah, 15% Cabernet Sauvignon και 10% Merlot. Τύπος: Ροζέ, ημίξηρος Οινοποιείο / Περιοχή: Οινοποιείο Γουμένισσας, Μακεδονία

    ROSE BOUTARI DEMI-SEC

    Το ROSE BOUTARI DEMI-SEC είναι χαρακτηριστικό μακεδονικό ροζέ, ιδιαίτερα αγαπητό σε όσους προτιμούν τις λιγότερο ξηρές γεύσεις. Η ιδιαίτερη γλυκάδα του και τα χαρακτηριστικά αρώματα που το διακρίνουν, το καθιστούν ως ένα συνοδό για ιδιαίτερες και όχι μόνο κουζίνες!



 
 
Λευκά Κρασιά
Ροζέ Κρασιά
Κόκκινα Κρασιά
Γλυκά Κρασιά
Πειραματικά Κρασιά
Παλιές Σοδειές
Οινοθυρίδες

Επιλέξτε κρασί:

Επιλέξτε οινοποιείο:


Αρχική | Εταιρεία | Οινοποιεία | Κρασιά | Διακρίσεις | Νέα | Επικοινωνία | Αναζήτηση
© Boutari.gr | All Rights Reserved

Web Design & Web Development