Επικοινωνία
GR | EN | CN | RU
Εταιρεία Οινοποιεία Κρασιά Διακρίσεις Νέα Εξαγωγές WINFO
Νέα

Τα δημοφιλή κρασιά σε Ελλάδα και εξωτερικό: Μοσχοφίλερο και Σαντορίνη Μπουτάρη, κέρδισαν πρόσφατα νέες διακρίσεις που πιστοποιούν την ποιότητα και τη διαχρονική τους αξία.
Προστέθηκε στις 02/11/2015

Μια σπάνια και μοναδική γευσιγνωσία οργανώθηκε στις 29 Οκτωβρίου 2015 από τους Wine Commanders. O Γιάννης Καρακάσης (MW) και ο Γρηγόρης Μιχαήλος (WSET Diploma) παρουσίασαν 15 κρασιά από τις πειραματικές εμφιαλώσεις της οινοποιίας Μπουτάρη: «τα πιο σπάνια διαμάντια του ελληνικού αμπελώνα» όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν.
Προστέθηκε στις 30/10/2015

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις που σημειώνονται στο Οινοποιείο Μπουτάρη στην Κρήτη με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της αξίας και της δυναμικής του.
Προστέθηκε στις 07/07/2015

Τη Δευτέρα 1 Ιουνίου, πηγαίνουμε στο εκπτωτικό χωριό McArthur Glen! Μια ποικιλία δραστηριοτήτων περιμένουν να χαρίσουν ξεχωριστές στιγμές που συνδυάζουν shopping, διασκέδαση και κρασί Μπουτάρη!


Προστέθηκε στις 28/05/2015

Σε μια έκθεση που προβάλλει τα κρασιά μικρής παραγωγής, τα κρασιά από αφανείς ποικιλίες, καθώς και τα «φυσικά κρασιά», η οινοποιία Μπουτάρη θα είναι εκεί για να συστήσει στο κοινό το Syrah από το Κτήμα Ρωξάνης Μάτσα στην Αττική και το Μοσχοφίλερο από το κτήμα Μπουτάρη στην Μαντινεία, αποτελέσματα της τεχνικής οινοποίησης χωρίς θειώδες.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι 12:00 – 20:00, η είσοδο για τους επαγγελματίες είναι ελεύθερη και για του καταναλωτές €5.

Περισσότερες πληροφορίες στο link: https://www.facebook.com/VinetumWineCommunications
 


Προστέθηκε στις 06/05/2015

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ελλάδα Γιορτή Γεύσης ο Δρ. Ιωάννης Βογιατζής, Διευθυντής οινολογικού της οινοποιίας Μπουτάρη, θα πραγματοποιήσει μια κάθετη γευσιγνωσία του θρυλικού Grande Reserve Boutari. 1987, 1993, 1997, 2000, 2001, 2008: ένα γοητευτικό ταξίδι στο χρόνο μέσα από σημαντικές εσοδείες ενός εμβληματικού κρασιού του ελληνικού αμπελώνα.
Η γευσιγνωσία θα γίνει την Παρασκευή 08/05, ώρα 19:15.
Κλείστε θέσεις στο http://www.elladagiortigefseis.gr  


Προστέθηκε στις 06/05/2015

Για ακόμα μια χρονιά η οινοποιία Μπουτάρη συμμετέχει στη δράση «Ανοιχτές Πόρτες» των «Δρόμων του Κρασιού» της Ελλάδας και προσκαλεί το κοινό να επισκεφτεί τα οινοποιεία της το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαΐου, προσφέροντας δωρεάν, ξεναγήσεις και μοναδικές γευστικές εμπειρίες.
Προστέθηκε στις 30/04/2015

Νέο τηλεοπτικό σποτ για τον Κρητικό Μπουτάρη, το αγαπημένο και εμβληματικό κρασί που παραμένει στις πρώτες θέσεις πωλήσεων εδώ και χρόνια!

Όλες οι αξίες της Κρήτης σε ένα ποτήρι λευκό κρασί από την κρητική ποικιλία Βηλάνα, σε συνδυασμό με την μαγεία της ίδιας της Κρήτης.


Δείτε το τηλεοπτικό σποτ


Προστέθηκε στις 01/04/2015

Μεγάλη αποδοχή είχε η πρωτοβουλία της εταιρίας Μπουτάρη να «ανοίξει» στην έκθεση ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2015, το Οινοφυλάκιο της και να προσφέρει σπάνια κρασιά παλαιών σοδειών και πειραματικής οινοποίησης, σε συνδυασμό με τη γευσιγνωσία κρασιών τρεχουσών σοδειών από τη βιολογική της γκάμα,  αλλά και τις ποικιλίες ασύρτικο και μοσχοφίλερο με τις οποίες η Μπουτάρη ενασχολείται εις βάθος εδώ και χρόνια, τις αναδεικνύει και συνεχώς τις εξελίσσει. 


Προστέθηκε στις 13/03/2015

Στα πλαίσια της συμμετοχής της στην έκθεση ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2015 (Σάββατο 7/3 – Δευτέρα 9/3, Ζάππειο Μέγαρο) η Οινοποιία Μπουτάρη, για πρώτη φορά στην ιστορία της, προσφέρει στο κοινό απαράμιλλη εμπειρία γευσιγνωσίας οίνων. 
Προστέθηκε στις 03/03/2015 
 
Τελευταία Ενημέρωση...
30 Χρόνια "Santorini Boutari"
Ένα «ταξίδι στο χρόνο» με 24 σοδειές «Νάουσσα Μπουτάρη».

H “Santorini Boutari” στην κορυφή του παγκόσμιου οινικού ενδιαφέροντος
Νέα διάκριση για το Οροπέδιο Μπουτάρη 2016
Το Μοσχοφίλερο Μπουτάρη για ακόμα μια φορά στην κορυφή των προτιμήσεων!

Αρχική | Εταιρεία | Οινοποιεία | Κρασιά | Διακρίσεις | Νέα | Επικοινωνία | Αναζήτηση
© Boutari.gr | All Rights Reserved

Web Design & Web Development