Επικοινωνία
GR | EN | CN | RU
Εταιρεία Οινοποιεία Κρασιά Διακρίσεις Νέα Εξαγωγές WINFO
Νέα

Η Cathy Huyghe, μια πολύ σημαντική δημοσιογράφος οίνου στην Αμερική, επισκέφτηκε τα οινοποιεία Μπουτάρη στη Νάουσα, τη Σαντορίνη και την Κρήτη και δημοσίευσε δύο σημαντικά άρθρα για την οινοποιία Μπουτάρη στο περιοδικό Forbes.com.


Προστέθηκε στις 04/08/2014

Μια από τις σημαντικότερες συμφωνίες στην ιστορία τους, υπέγραψαν στις 19/6/2014 οι εταιρίες Μπουτάρη Οινοποιητική και Κυρ Γιάννη. Οι δύο εταιρίες, σε συνεργασία με την εταιρία του κ. Μιχάλη Μπουτάρη, Boutari (Shanghai) Wine Co. Ltd., που εδρεύει στην Κίνα, υπέγραψαν με την COFCO Wines & Spirits Co Ltd, συμφωνία ύψους 50 εκ. δολαρίων για την ανάπτυξη των εξαγωγών ελληνικού οίνου στην Κίνα.


Προστέθηκε στις 23/06/2014

  Το νέο δημιούργημα της Μαρίνας Μπουτάρη ονομάζεται Trip2Taste και συνδυάζει το πάθος της για τη γαστρονομία με τη με τη μεγάλη της αγάπη...το κρασί!
Προστέθηκε στις 01/11/2013

Το Μοσχοφίλερο Μπουτάρη απέσπασε τιμητικό Έπαινο στην κατηγορία «Επώνυμο Ελληνικό Προϊόν» της πρώτης διοργάνωσης του θεσμού Made in Greece. Έτσι, προστέθηκε άλλη μία πολύ σημαντική βράβευση στην ήδη πλούσια συλλογή διακρίσεων του προϊόντος που από το 1996 πρωτοστατεί στα οινικά δρώμενα της Ελλάδας, αλλά και διαπρέπει σε πάνω από 25 χώρες διεθνώς.
Προστέθηκε στις 27/11/2013

ΓΙΑ 17η ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ «ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ» ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙΝΟΠΟΙΙΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!
Προστέθηκε στις 19/09/2013

Τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη διάκριση στη μακρόχρονη ιστορία της μόλις απέσπασε η Νάουσσα Μπουτάρη από το αμερικάνικο περιοδικό οίνου, Wine Spectator, κάνοντας για ακόμα μια φορά περήφανη την οινοποιία Μπουτάρη, αλλά και το ελληνικό κρασί στο εξωτερικό. Το εν λόγω περιοδικό ξεχώρισε την Νάουσσα Μπουτάρη 2009 ανάμεσα στα 100 καλύτερα κρασιά του 2013, δίνοντας της την εξαιρετικά υψηλή βαθμολογία των 90 βαθμών.
Προστέθηκε στις 25/11/2013

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φετινή εκδήλωση Gabby Awards 2013, που χορηγήθηκε από την οινοποιία Μπουτάρη.
Προστέθηκε στις 03/06/2013

Με τα ελληνικά χρώματα ντύθηκε το πάρκο της Disneyland στην Καλιφόρνια από τις 25-27 Μαΐου στα πλαίσια του φεστιβάλ που διοργανώθηκε προς τιμή της Ελλάδας, με τίτλο Opa! A celebration of Greece”. Ο αγαπημένος Μίκυ έκλεψε τις εντυπώσεις φορώντας τη παραδοσιακή μας φουστανέλα!

Προστέθηκε στις 03/06/2013

  Η εταιρία Μπουτάρη υποστηρίζει την πρωτοβουλία του Greek American Foundation, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού με στόχο την προβολή και διατήρηση του ελληνικού πολιτισμού στην Αμερική και  χορηγεί τα κρασιά στη σημαντική εκδήλωση Gabby Awards 2013.
Προστέθηκε στις 20/05/2013

Τα κρασιά Μπουτάρη θα στηρίξουν το ελληνικό φεστιβάλ που πραγματοποιείται στο θεματικό πάρκο της Disney στην Καλιφόρνια με  τίτλο «Ώπα! Γιορτάζοντας την Ελλάδα».
Προστέθηκε στις 20/05/2013 
 
Τελευταία Ενημέρωση...
Νέα διάκριση για το Οροπέδιο Μπουτάρη 2016
Το Μοσχοφίλερο Μπουτάρη για ακόμα μια φορά στην κορυφή των προτιμήσεων!
Έγραψαν για εμάς …
Το Scalani Hills Boutari Winery & Residences βραβεύεται από το TripAdvisor με το Certificate of Excellence 2017
Ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων από όλη την Ελλάδα στα Οινοποιεία Μπουτάρη

Αρχική | Εταιρεία | Οινοποιεία | Κρασιά | Διακρίσεις | Νέα | Επικοινωνία | Αναζήτηση
© Boutari.gr | All Rights Reserved

Web Design & Web Development