Επικοινωνία
GR | EN | CN | RU
Εταιρεία Οινοποιεία Κρασιά Διακρίσεις Νέα Εξαγωγές WINFO
Νέα

Με τα ελληνικά χρώματα ντύθηκε το πάρκο της Disneyland στην Καλιφόρνια από τις 25-27 Μαΐου στα πλαίσια του φεστιβάλ που διοργανώθηκε προς τιμή της Ελλάδας, με τίτλο Opa! A celebration of Greece”. Ο αγαπημένος Μίκυ έκλεψε τις εντυπώσεις φορώντας τη παραδοσιακή μας φουστανέλα!

Προστέθηκε στις 03/06/2013

  Η εταιρία Μπουτάρη υποστηρίζει την πρωτοβουλία του Greek American Foundation, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού με στόχο την προβολή και διατήρηση του ελληνικού πολιτισμού στην Αμερική και  χορηγεί τα κρασιά στη σημαντική εκδήλωση Gabby Awards 2013.
Προστέθηκε στις 20/05/2013

Τα κρασιά Μπουτάρη θα στηρίξουν το ελληνικό φεστιβάλ που πραγματοποιείται στο θεματικό πάρκο της Disney στην Καλιφόρνια με  τίτλο «Ώπα! Γιορτάζοντας την Ελλάδα».
Προστέθηκε στις 20/05/2013

Η οινοποιία Μπουτάρη, πάντα κοινωνικά υπεύθυνη, σε συνεργασία με το “Hellenic Relief Foundation” έδωσε χαρά σε 700 άπορες οικογένειες της χώρας μας!

Τα αγαπημένα κρασιά Μοσχοφίλερο Μπουτάρη και Νάουσσα Μπουτάρη, συνόδευσαν τα πακέτα τροφίμων που δόθηκαν σε συνανθρώπους μας που το είχαν πραγματική ανάγκη για το Πασχαλινό τους τραπέζι.


Προστέθηκε στις 13/05/2013

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Προώθησης Οίνων σε Αγορές Τρίτων Χωρών – ΚΟΑ Κρασιού, ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου και η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ) προσκάλεσε στη χώρα μας 22 ΜWs από την Βόρειο Αμερική και τον Καναδά, το χρονικό διάστημα από 20 έως 27 Απριλίου.

Προστέθηκε στις 19/04/2013

Η Οινοποιία Μπουτάρη στηρίζει ενεργά τη διεθνή εκστρατεία δημόσιας διπλωματίας RepowerGreece, που στόχο έχει την αποκατάσταση της αξιοπιστίας της χώρας μας και επαναπροσδιορισμό της στην αντίληψη της διεθνούς κοινότητας.
Προστέθηκε στις 18/04/2013

Το Pink Kong θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι φίλες που θα βρεθούν την Πέμπτη 18 Απριλίου στα καταστήματα Tsantilis στο Κολωνάκι (Κανάρη 3), όπου θα γνωρίσουν από κοντά τα κοσμήματα Utopia και την σχεδιάστρια Έλενα Κουγιανού.

Προστέθηκε στις 18/04/2013

H οινοποιία Μπουτάρη υποστηρίζει το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα και την πέμπτη ατομική έκθεση του Κώστα Μπασάνου με τίτλο «Σιωπή».

Προστέθηκε στις 17/04/2013

Δέκα τυχεροί που επισκέφθηκαν το περίπτερο της εταιρίας Μπουτάρη στην έκθεσης ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2013, που πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου στο Ηράκλειο Κρήτης, κέρδισαν ένα ξεχωριστό δώρο! Μια δωρεάν ξενάγηση στο οινοποιείο Μπουτάρη στο Σκαλάνι και μια φιάλη από το εξαιρετικό Φανταξομέτοχο Μπουτάρη.


Προστέθηκε στις 11/03/2013

Πολύ σημαντικές διακρίσεις απέσπασαν για ακόμα μια χρονιά τα κρασιά της οινοποιίας Μπουτάρη, στο 13ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως τις 6 Μαρτίου 2013 στη συμπρωτεύουσα. Πρόκειται για τρία Χρυσά Μετάλλια που κέρδισαν το Σημείο Στίξης Λευκό 2012 (ΠΓΕ Μακεδονία), η Μαλαγουζιά Μάτσα 2012 (ΠΓΕ Παλλήνη) και το Vinsanto Boutari 2008 (ΠΟΠ Σαντορίνη).

Προστέθηκε στις 08/03/2013 
 
Τελευταία Ενημέρωση...
30 Χρόνια "Santorini Boutari"
Ένα «ταξίδι στο χρόνο» με 24 σοδειές «Νάουσσα Μπουτάρη».

H “Santorini Boutari” στην κορυφή του παγκόσμιου οινικού ενδιαφέροντος
Νέα διάκριση για το Οροπέδιο Μπουτάρη 2016
Το Μοσχοφίλερο Μπουτάρη για ακόμα μια φορά στην κορυφή των προτιμήσεων!

Αρχική | Εταιρεία | Οινοποιεία | Κρασιά | Διακρίσεις | Νέα | Επικοινωνία | Αναζήτηση
© Boutari.gr | All Rights Reserved

Web Design & Web Development