Επικοινωνία
GR | EN | CN | RU
Εταιρεία Οινοποιεία Κρασιά Διακρίσεις Νέα Εξαγωγές WINFO
Νέα

Η νέα γενιά των ανθρώπων της εταιρίας Μπουτάρη θριαμβεύουν στον αθλητισμό και μας κάνουν περήφανους!


Προστέθηκε στις 25/02/2013

Την ευκαιρία να γευτεί την πλούσια γκάμα των κρασιών της οινοποιίας Μπουτάρη, θα έχει το κοινό της Κρήτης στην έκθεση ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2013, που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου στο χώρο εκδηλώσεων «Κήπος των Αισθήσεων» στις Μαλάδες Ηρακλείου.


Προστέθηκε στις 25/02/2013

Το Grande Reserve Νάουσσα Μπουτάρη 2007, που μόλις κυκλοφόρησε, ξεκίνησε να γράφει τη δική του μεγάλη ιστορία, αποσπώντας εξαιρετικά υψηλές βαθμολογίες, σε σημαντικές γευσιγνωσίες του εξωτερικού. Θετικά επίσης σχόλια αποσπά και το Σκαλάνι 2009.
Προστέθηκε στις 26/02/2013

Η εταιρία Μπουτάρη στην προσπάθεια προώθησης του ελληνικού κρασιού στο εξωτερικό, έδωσε το παρόν σε μια από τις σημαντικότερες γευσιγνωσίες ελληνικών κρασιών της Αγγλίας, συμμετέχοντας με το εξαιρετικό Grande Reserve Νάουσσα Μπουτάρη 1993.

Προστέθηκε στις 25/02/2013

Σε σειρά εκθέσεων οίνου έχει προγραμματίσει η εταιρία Μπουτάρη να συμμετέχει το προσεχές διάστημα και να δώσει την ευκαιρία στο οινόφιλο κοινό, σε φίλους και συνεργάτες της να δοκιμάσουν τα δημοφιλέστερα, αλλά και τα νεώτερα κρασιά της.

Προστέθηκε στις 25/01/2013

Σειρά οινολογικών σεμιναρίων πραγματοποιεί η εταιρία Μπουτάρη τα τελευταία χρόνια για τους επαγγελματίες της εστίασης.
Προστέθηκε στις 14/01/2013

  Η εταιρία Μπουτάρη στην προσπάθεια προώθησης του ελληνικού κρασιού στο εξωτερικό, δίνει το παρόν σε μια από τις σημαντικότερες γευσιγνωσίες ελληνικών κρασιών της Αγγλίας, συμμετέχοντας με το εξαιρετικό Grande Reserve Νάουσσα Μπουτάρη 1993.
Προστέθηκε στις 23/01/2013

  Ο αγαπημένος Κρητικός αλλάζει εμφάνιση και εντυπωσιάζει. Η νέα ετικέτα είναι μοντέρνα, φωτεινή και δίνει στο προϊόν μια πιο ευχάριστη εμφάνιση.
Προστέθηκε στις 09/01/2013

Η εταιρία Μπουτάρη δείχνοντας για ακόμη μια φορά τον καινοτόμο χαρακτήρα της, προχώρησε στη δημιουργία του πρώτου Boutari Wine Experience Spot σε ένα παλιό αρχοντικό στο κέντρο της Αράχωβας. Στο μαγευτικό αυτό χώρο οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα κρασιά που τους ενδιαφέρουν από τη μεγάλη γκάμα της οινοποιίας και να επιλέξουν το άρωμα και τη γεύση που τους ταιριάζει για το γιορτινό ή το καθημερινό τους τραπέζι.

Προστέθηκε στις 21/12/2012

Επιλέξτε για τα φετινά σας δώρα σε συνεργάτες ή στο προσωπικό σας, προτάσεις με την υπογραφή της εταιρίας Μπουτάρη. Συσκευασίες που κρύβουν μέσα τους χρώματα, γεύσεις, αρώματα και φυσικά την ιστορία των 133 χρόνων της εταιρίας Μπουτάρη.


Προστέθηκε στις 11/12/2012 
 
Τελευταία Ενημέρωση...
Νέα διάκριση για το Οροπέδιο Μπουτάρη 2016
Το Μοσχοφίλερο Μπουτάρη για ακόμα μια φορά στην κορυφή των προτιμήσεων!
Έγραψαν για εμάς …
Το Scalani Hills Boutari Winery & Residences βραβεύεται από το TripAdvisor με το Certificate of Excellence 2017
Ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων από όλη την Ελλάδα στα Οινοποιεία Μπουτάρη

Αρχική | Εταιρεία | Οινοποιεία | Κρασιά | Διακρίσεις | Νέα | Επικοινωνία | Αναζήτηση
© Boutari.gr | All Rights Reserved

Web Design & Web Development