Επικοινωνία
GR | EN | CN | RU
Εταιρεία Οινοποιεία Κρασιά Διακρίσεις Νέα Εξαγωγές WINFO
Νέα

Σε μια προσπάθεια για την στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας η εταιρία Μπουτάρη συνέβαλε δυναμικά και αυτή τη χρονιά σε δράσεις σημαντικών φορέων όπως της Λέσχης Επιχειρηματικότητας, του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου, του ΙFORU Ελληνικού Δικτύου Καθοδήγησης, καθώς και της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας.
Προστέθηκε στις 10/12/2012

Την εποχή που η οικονομική κρίση πλήττει μεγάλη μερίδα πληθυσμού, η εταιρία Μπουτάρη στηρίζει σωματεία και ενώσεις κοινωνικής πρόνοιας.
Προστέθηκε στις 01/12/2012

Όπως κάθε χρόνο από το 1986, η εταιρία Μπουτάρη τηρεί και φέτος την παράδοση της και σηματοδοτεί την έναρξη της νέας οινικής χρονιάς παρουσιάζοντας το Boutari Nouveau 2012, το «βασιλιά» των φρέσκων κρασιών που κατά την γαλλική παράδοση κυκλοφορεί την τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη.
Προστέθηκε στις 19/11/2012

  Ο τρύγος του 2012 χαρακτηρίζεται από μειωμένη παραγωγή σε όλη την Ελλάδα η οποία οφείλεται στις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες του καλοκαιριού. H ποιότητα των σταφυλιών ήταν διαφορετική ανάλογα με την περιοχή και τις ποικιλίες. Το 2012 ήταν η χρονιά του Μοσχοφίλερου και εκτιμούμε ότι θα είναι η σοδειά της 20ετίας. Διάβαστε αναλυτικά τα Δελτία Τρύγου  ανά περιοχή.
Προστέθηκε στις 15/11/2012

 H εταιρία Μπουτάρη κατέκτησε και φέτος για 16η χρονιά την ιδιαίτερα σημαντική διάκριση «Οινοποιείο της Χρονιάς» από το Αμερικάνικο περιοδικό “Wine & Spirits”, ένα από τα πιο έγκυρα και παγκοσμίου φήμης, οινικά περιοδικά.
Προστέθηκε στις 21/09/2012

  Η αντίθεση μεταξύ των συνθηκών της άνοιξης και του καλοκαιριού ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της περιοχής της Νάουσσας. Έτσι, η παρατεταμένη ανομβρία του καλοκαιριού σε συνδυασμό με την ψηλή μέση θερμοκρασία, οδήγησαν πολλούς αμπελώνες σε υδατική καταπόνηση.
Προστέθηκε στις 14/11/2012

Η χρονιά ήταν πολύ απαιτητική και ξεπέρασε τις δυνατότητες διαχείρισης του αμπελουργού. Οι Λευκοί οίνοι εμφανίζουν ικανοποιητικό άρωμα  και πλούσιο σώμα. Οι ερυθροί οίνοι έχουν ικανοποιητικό χρώμα και όγκο.

Προστέθηκε στις 13/11/2012

  Το 2012 μπορεί να χαρακτηριστεί σαν εξαιρετική χρονιά για το Μοσχοφίλερο. Η παραγωγή πολύ καλή ποσοτικά, χωρίς  περβολές, με την πλειονότητα των αμπελιών να μην ξεπερνούν τα 1000 κιλά. Τα σταφύλια μικρά με μέτριου μεγέθους ρόγες, αποτέλεσμα της ξηρής περιόδου του καλοκαιριού, απόλυτα υγιή με εξαιρετική τεχνολογική ωριμότητα. 
Οι οίνοι εμφανίζονται πολύ αρωματικοί με πολύ καλή ισορροπία.

Προστέθηκε στις 13/11/2012

Τα φετινά κρασιά είναι αρωματικά. Αρχικά διακρίνουμε την μπανάνα και στη συνέχεια έντονα τα αρώματα φρούτων, όπως αχλάδι. Τα αρώματα των εσπεριδοειδών, όπως λεμόνι και ώριμων φρούτων, όπως ροδάκινου και βερίκοκου δεν λείπουν τόσο από τη μύτη όσο και από το στόμα. Τα κρασιά του 2012 θα έχουν σχετικά υψηλό αλκοολικό βαθμό. Είναι γεμάτα νεύρο και μεταλλικότητα.


Προστέθηκε στις 09/11/2012

  Οι κλιματολογικές συνθήκες κατά την φετινή χρονιά οδήγησαν σε μεγάλη πρωιμότητα όλες ποικιλίες που καλλιεργούνται στην περιοχή. Την ήπια άνοιξη ακολούθησε το πολύ θερμό καλοκαίρι. Οι βροχοπτώσεις σταμάτησαν πολύ νωρίς, καθώς τον Μάϊο σημειώθηκαν μόνο 8 χιλιοστά ενώ η επικράτησε ανομβρία όλο το καλοκαίρι.
Προστέθηκε στις 05/11/2012 
 
Τελευταία Ενημέρωση...
Νέα διάκριση για το Οροπέδιο Μπουτάρη 2016
Το Μοσχοφίλερο Μπουτάρη για ακόμα μια φορά στην κορυφή των προτιμήσεων!
Έγραψαν για εμάς …
Το Scalani Hills Boutari Winery & Residences βραβεύεται από το TripAdvisor με το Certificate of Excellence 2017
Ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων από όλη την Ελλάδα στα Οινοποιεία Μπουτάρη

Αρχική | Εταιρεία | Οινοποιεία | Κρασιά | Διακρίσεις | Νέα | Επικοινωνία | Αναζήτηση
© Boutari.gr | All Rights Reserved

Web Design & Web Development