Επικοινωνία
GR | EN | CN | RU
Εταιρεία Οινοποιεία Κρασιά Διακρίσεις Νέα Εξαγωγές WINFO
Νέα

  Ο αγαπημένος Κρητικός αλλάζει εμφάνιση και εντυπωσιάζει. Η νέα ετικέτα είναι μοντέρνα, φωτεινή και δίνει στο προϊόν μια πιο ευχάριστη εμφάνιση.
Προστέθηκε στις 09/01/2013

Η εταιρία Μπουτάρη δείχνοντας για ακόμη μια φορά τον καινοτόμο χαρακτήρα της, προχώρησε στη δημιουργία του πρώτου Boutari Wine Experience Spot σε ένα παλιό αρχοντικό στο κέντρο της Αράχωβας. Στο μαγευτικό αυτό χώρο οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα κρασιά που τους ενδιαφέρουν από τη μεγάλη γκάμα της οινοποιίας και να επιλέξουν το άρωμα και τη γεύση που τους ταιριάζει για το γιορτινό ή το καθημερινό τους τραπέζι.

Προστέθηκε στις 21/12/2012

Επιλέξτε για τα φετινά σας δώρα σε συνεργάτες ή στο προσωπικό σας, προτάσεις με την υπογραφή της εταιρίας Μπουτάρη. Συσκευασίες που κρύβουν μέσα τους χρώματα, γεύσεις, αρώματα και φυσικά την ιστορία των 133 χρόνων της εταιρίας Μπουτάρη.


Προστέθηκε στις 11/12/2012

Σε μια προσπάθεια για την στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας η εταιρία Μπουτάρη συνέβαλε δυναμικά και αυτή τη χρονιά σε δράσεις σημαντικών φορέων όπως της Λέσχης Επιχειρηματικότητας, του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου, του ΙFORU Ελληνικού Δικτύου Καθοδήγησης, καθώς και της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας.
Προστέθηκε στις 10/12/2012

Την εποχή που η οικονομική κρίση πλήττει μεγάλη μερίδα πληθυσμού, η εταιρία Μπουτάρη στηρίζει σωματεία και ενώσεις κοινωνικής πρόνοιας.
Προστέθηκε στις 01/12/2012

Όπως κάθε χρόνο από το 1986, η εταιρία Μπουτάρη τηρεί και φέτος την παράδοση της και σηματοδοτεί την έναρξη της νέας οινικής χρονιάς παρουσιάζοντας το Boutari Nouveau 2012, το «βασιλιά» των φρέσκων κρασιών που κατά την γαλλική παράδοση κυκλοφορεί την τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη.
Προστέθηκε στις 19/11/2012

  Ο τρύγος του 2012 χαρακτηρίζεται από μειωμένη παραγωγή σε όλη την Ελλάδα η οποία οφείλεται στις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες του καλοκαιριού. H ποιότητα των σταφυλιών ήταν διαφορετική ανάλογα με την περιοχή και τις ποικιλίες. Το 2012 ήταν η χρονιά του Μοσχοφίλερου και εκτιμούμε ότι θα είναι η σοδειά της 20ετίας. Διάβαστε αναλυτικά τα Δελτία Τρύγου  ανά περιοχή.
Προστέθηκε στις 15/11/2012

 H εταιρία Μπουτάρη κατέκτησε και φέτος για 16η χρονιά την ιδιαίτερα σημαντική διάκριση «Οινοποιείο της Χρονιάς» από το Αμερικάνικο περιοδικό “Wine & Spirits”, ένα από τα πιο έγκυρα και παγκοσμίου φήμης, οινικά περιοδικά.
Προστέθηκε στις 21/09/2012

  Η αντίθεση μεταξύ των συνθηκών της άνοιξης και του καλοκαιριού ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της περιοχής της Νάουσσας. Έτσι, η παρατεταμένη ανομβρία του καλοκαιριού σε συνδυασμό με την ψηλή μέση θερμοκρασία, οδήγησαν πολλούς αμπελώνες σε υδατική καταπόνηση.
Προστέθηκε στις 14/11/2012

Η χρονιά ήταν πολύ απαιτητική και ξεπέρασε τις δυνατότητες διαχείρισης του αμπελουργού. Οι Λευκοί οίνοι εμφανίζουν ικανοποιητικό άρωμα  και πλούσιο σώμα. Οι ερυθροί οίνοι έχουν ικανοποιητικό χρώμα και όγκο.

Προστέθηκε στις 13/11/2012 
 
Τελευταία Ενημέρωση...
30 Χρόνια "Santorini Boutari"
Ένα «ταξίδι στο χρόνο» με 24 σοδειές «Νάουσσα Μπουτάρη».

H “Santorini Boutari” στην κορυφή του παγκόσμιου οινικού ενδιαφέροντος
Νέα διάκριση για το Οροπέδιο Μπουτάρη 2016
Το Μοσχοφίλερο Μπουτάρη για ακόμα μια φορά στην κορυφή των προτιμήσεων!

Αρχική | Εταιρεία | Οινοποιεία | Κρασιά | Διακρίσεις | Νέα | Επικοινωνία | Αναζήτηση
© Boutari.gr | All Rights Reserved

Web Design & Web Development