Επικοινωνία
GR | EN | CN | RU
Εταιρεία Οινοποιεία Κρασιά Διακρίσεις Νέα Εξαγωγές WINFO
ΚΑΒΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ


Τύπος: Ερυθρός, ξηρός
Κατηγορία Ποιότητας: Επιτραπέζιος Οίνος με Ένδειξη Παλαίωσης
Ποικιλιακή Σύνθεση: 40% Ξινόμαυρο, 30% Merlot, 15% Cabernet Sauvignon και 15% Syrah
Οινοποιείο: Οινοποιείο Νάουσσας
Περιοχή: Νάουσσα

Η Κάβα Μπουτάρη, εξακολουθεί να αποτελεί αυθεντικό δείγμα ερυθρού κρασιού παλαίωσης που αναδεικνύει την τέχνη του οινοποιού στην επιλογή και το πάντρεμα των καλύτερων κρασιών της κάθε σοδειάς.
Οινοποίηση:
Κλασσική ερυθρή οινοποίηση με έντονο βαθμό εκχύλισης συστατικών, απαραίτητα για ένα κρασί παλαίωσης.
 
Παλαίωση:
Συνολικά 3 χρόνια, εκ των οποίων 1 χρόνος σε γαλλικά δρύινα βαρέλια 225 lt.
 
Δυναμικό Παλαίωσης:
6-8 χρόνια.
 
Χαρακτηριστικά:
Βαθύ κόκκινο χρώμα με κεραμιδί ανταύγειες, πλούσιο μπουκέτο παλαίωσης, όπου διακρίνουμε αρώματα αποξηραμένων φρούτων, δαμάσκηνου και σύκου, και μαρμελάδας φρούτων του δάσους. Συνυπάρχουν τα γλυκά μπαχαρικά με κυρίαρχη τη βανίλια. Πλούσια γεύση, εξαιρετική ισορροπία, πολυπλοκότητα και μεγάλης διάρκειας επίγευση.
 
Αρμονία Γεύσεων:
Κόκκινα αλλά και λευκά κρέατα μαγειρευτά, όπως χοιρινό με δαμάσκηνα και κόκορα κρασάτο. Κίτρινα και λευκά λιπαρά τυριά, όπως παρμεζάνα και μανούρι. Πρόκληση αποτελεί η gorgonzola. Σερβίρεται στους 16-18 °C.
 
Διακρίσεις:
2012ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΣΙΟΥ - ΕΛΛΑΔΑΑΡΓΥΡΟ
2010ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΣΙΟΥ - ΕΛΛΑΔΑΑΡΓΥΡΟ
 



 
 
Λευκά Κρασιά
Ροζέ Κρασιά
Κόκκινα Κρασιά
Γλυκά Κρασιά
Πειραματικά Κρασιά
Παλιές Σοδειές
Οινοθυρίδες



Δείτε ακόμη...
ΩΔΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ
Τύπος: Ερυθρός, ξηρός
Ποικιλία: 50% επιλεγμένο Αγιωργίτικο και 50% επιλεγμένο Cabernet Sauvignon
ΣΚΑΛΑΝΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗ
Τύπος: Ερυθρός, ξηρός
Ποικιλία: 50% Κοτσιφάλι & 50% Syrah.
ΝΕΜΕΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ
Τύπος: Ερυθρός, ξηρός
Ποικιλία: 100% Αγιωργίτικο
Αρχική | Εταιρεία | Οινοποιεία | Κρασιά | Διακρίσεις | Νέα | Επικοινωνία | Αναζήτηση
© Boutari.gr | All Rights Reserved

Web Design & Web Development