Έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν για την «προσωπικότητα» και την τυπικότητά τους. Είναι κρασιά με χαρακτήρα, που αντανακλούν το οικοσύστημα από το οποίο προέρχονται, παράγονται με ήπιες –‘’μη παρεμβατικές’’ πρακτικές οινοποίησης, με απουσία θειώδη ανυδρίτη και απαιτούν τον απόλυτο σεβασμό όσον αφορά στις συνθήκες διατήρησης (θερμοκρασία, υγρασία) και σερβιρίσματός τους (αερισμός κατά περίπτωση στα ερυθρά).  

Εμείς, θέλοντας να προβάλλουμε ακόμα περισσότερο τα παραπάνω χαρακτηριστικά τους, δημιουργήσαμε μια νέα υπογραφή για αυτά και πλέον κυκλοφορούν με την ταυτότητα Boutari Naturally που τονίζει την ιδιαιτερότητα του terroir τους και της φιλοσοφίας της οινοποίησής τους. 

Τα κρασιά της σειράς Βοutari Naturally προέρχονται από το κτήμα βιολογικής καλλιέργειας της Ρωξάνης Μάτσα στην Αττική, τους ιδιόκτητους αμπελώνες Μπουτάρη στη Μαντινεία και στο Ντουραμάνι Νεμέας, και από τον αμπελώνα συνεργατών μας στα Γαλλικά Μαρίνα Νάουσας. Παράγονται από 5 ελληνικές ποικιλίες και 1 διεθνή ποικιλία. Για το Μοσχοφίλερο, το Αγιωργίτικο, το Σαββατιανό και το Ροδίτη κυκλοφορεί η σοδειά του 2020, ενώ για τα ερυθρά Ξινόμαυρο και Syrah κυκλοφορεί η σοδειά του 2019.

Βρείτε εδώ αναλυτικές πληροφορίες για το κάθε κρασί.