Οι γιορτινές ημέρες πλησιάζουν και σύντομα οι ευχές μας θα μοιράζονται απλόχερα σε όλους τους αγαπημένους μας ανθρώπους και συνεργάτες. 
Συνοδεύστε τις φετινές σας ευχές με επιλεγμένα κρασιά Μπουτάρη που θα βρείτε στην ανανεωμένη μας συλλογή! 


Συσκευασίες για κάθε γούστο και περίσταση φιλοξενούν μια πλούσια γκάμα εκλεκτών οίνων μας, αποτελώντας εξαιρετικές προτάσεις δώρων για αγαπημένους φίλους και συνεργάτες σας. 


Σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις αγαπημένες μας συσκευασίες, ενώ για περισσότερες προτάσεις και προσφορές μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Κατερίνα Δράμη στο gifts@boutari.gr ή απευθείας στο τηλέφωνο 210-6605303.

Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά είτε μεμονωμένων, είτε μαζικών αποστολών!

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Λευκό Γράμμα 

 

Κασετίνα δυο φιαλών του ολοκαίνουριου λευκού κρασιού «Λευκό Γράμμα», ιδανική επιλογή για να συνοδεύσει τις ευχές σας για τη νέα χρονιά… και να εμπνεύσει για νέες ιστορίες & μια καινούργια αρχή!

 

Υπέροχος συνδυασμός τριών πολύ αγαπημένων λευκών ποικιλιών: του Ασύρτικου, του Sauvignon Blanc και της Μαλαγουζιάς, με εξωστρεφή αλλά ταυτόχρονα κομψά αρώματα και πολύ νόστιμη και δροσιστική γεύση. Πολύπλευρο κρασί, ιδανικό να συνοδεύσει φαγητό, αλλά και να το απολαύσουμε σαν απεριτίφ.

 

Κωδικός: 591506
Τιμή με ΦΠΑ: €25

 

 

Scalarea Estate Collection 
 
Μια ειδικά σχεδιασμένη ξύλινη συσκευασία δημιουργήσαμε για τα κρασιά του κρητικού μας αμπελώνα Scalarea Estate που πρόσφατα επαναλανσάραμε, κρίνοντας ότι ποιοτικά και ποσοτικά έχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα μετά την αναμπέλωση του 2015.


Η σειρά Scalarea Estate περιλαμβάνει τα: Scalarea Λευκό, Scalarea Ερυθρό και Φανταξομέτοχο και αποτελεί εκλεκτό δώρο για τους απαιτητικούς οινόφιλους.

 

Κωδικός: 591601 
Τιμή με ΦΠΑ: €56

 

 

 

 

Επετειακή Συσκευασία Νάουσσα Μπουτάρη «140 Χρόνια»
 
Το διαχρονικό κρασί Boutari, που έχει βραβευτεί ως ένα από τα 100 καλύτερα κρασιά του κόσμου, αποτελεί μια πρόταση διαχρονικής αξίας. 
Τυπικό ξινόμαυρο με όλα τα χαρακτηριστικά της ποικιλίας, αποτελεί ιδανική πρόταση, όχι μόνο για άμεση κατανάλωση, αλλά και για μακρόχρονη παλαίωση!

 

Κωδικός:590599
Τιμή με ΦΠΑ: €9,30

 

 

Μοσχοφίλερο Cuvee Speciale 
 
Με ένα υπέροχο Μοσχοφίλερο από επιλεγμένα παλαιά αμπέλια στο οροπέδιο της Μαντινείας γιορτάσαμε τα 140 χρόνια μας και με μεγάλη μας χαρά έχουμε ήδη εισπράξει την μεγάλη αποδοχή του.


Προικισμένο με όλα τα εξωστρεφή χαρακτηριστικά που έχουμε αγαπήσει σε αυτή την ποικιλία, το Μοσχοφίλερο Cuvee Speciale είναι αντάξιο της φήμης και της ιστορίας του οινοποιείου της Μαντινείας.

 

Σίγουρα, στην πολυτελή, χάρτινη συσκευασία του αποτελεί ένα δώρο με σταθερή κλασσική αξία.


Κωδικός: 590561
Τιμή με ΦΠΑ: €9,30

 

 

Επιλογές BOUTARI 
 
Η οικολογική συσκευασία BOUTARI μπορεί να φιλοξενήσει τον συνδυασμό που σας αρέσει καλύτερα. Επιλέξτε ανάμεσα: