Το πρώτο του χρυσό μετάλλιο μόλις απέσπασε το Λευκό Γράμμα και η ικανοποίησή μας είναι πραγματικά τεράστια. Η σοδειά του 2021 που φαίνεται πραγματικά εξαιρετική, ξεχώρισε στο διαγωνισμό Mundus Vini Spring Tasting 2022 που απέδωσε στο κρασί το πρώτο του χρυσό μετάλλιο.

 

Το Λευκό Γράμμα διακρίνεται για τα έντονα αρωματικά και γευστικά του χαρακτηριστικά, ενώ με το μήνυμά του θέλει να διεγείρει και το φαντασιακό, ανοίγοντας μια κενή σελίδα για τον καθένα, πολλαπλασιάζοντας έτσι την απόλαυση που φιλοδοξεί να προσφέρει.

 

Ο Διαγωνισμός MUNDUS VINI ξεκίνησε από τον μεγάλο Γερμανικό εκδοτικό οίκο Meininger Verlag πριν 21 χρόνια και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς κρασιού στον κόσμο. Η σημασία αυτού του διαγωνισμού στη Γερμανία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο αποδεικνύεται από τον αριθμό των κρασιών που υποβάλλονται, κυρίως στο Spring Tasting του διαγωνισμού. Και εδώ έγκειται μια πρωτοτυπία του διαγωνισμού, ότι διεξάγονται ουσιαστικά δύο διαγωνισμοί, το Spring Tasting και το Summer Tasting.