Το Οινόραμα, η μεγαλύτερη έκθεση ελληνικών κρασιών στον κόσμο, επιστρέφει στο Ζάππειο Μέγαρο μετά από δύο χρόνια απουσίας, στις 12, 13 και 14 Μαρτίου.

 

Με πρωταγωνιστή πάντα το κρασί και τους ανθρώπους του, το Οινόραμα είναι το ραντεβού των οινόφιλων, η εκδήλωση που όλοι όσοι αγαπούν το καλό κρασί δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν!

 

Φυσικά και εμείς το αναμένουμε με ανυπομονησία! Νέες σοδειές, νέες εμφανίσεις, αγαπημένα κρασιά από όλα μας τα οινοποιεία θα έχουν την τιμητική τους και θα χαρούμε να σας τα παρουσιάσουμε και να μοιραστείτε μαζί μας τις απόψεις σας.

 

Φέτος όμως, επειδή ο συνολικός αριθμός ατόμων που επιτρέπεται να βρίσκονται μέσα στο κτίριο ανά πάσα στιγμή είναι περιορισμένος, η επίσκεψη στο Οινόραμα απαιτεί προγραμματισμό!

 

Η έκθεση χωρίζεται σε 6 περιόδους των τεσσάρων ωρών εκάστη, δύο ανά ημέρα: το πρωί 10:00 - 14:00 και το απόγευμα 15:00 - 19:00. Επιλέξτε μία ή περισσότερες περιόδους λειτουργίας και προαγοράστε το εισιτήριό σας (www.viva.gr) για να εξασφαλίσετε τη θέση σας.

 

Το «3-day Pass» επιτρέπει την άνευ περιορισμών και δεσμεύσεων είσοδο στην έκθεση και τις τρεις ημέρες, όλες τις περιόδους.

 

Η είσοδος στο Οινόραμα επιτρέπεται μόνο σε ενήλικες και στους κατόχους του γνωστού υγειονομικού πιστοποιητικού.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε εδώ.