Νέα εμφάνιση για το Rose Boutari Demi Sec

Το κλασσικό ροζ της μακεδονικής γης μας συστήνεται ξανά και εντυπωσιάζει με τη μοντέρνα ετικέτα

 

Διατηρώντας την αγαπημένη γεύση του ημίξηρου, το Rose Boutari Demi Sec απέκτησε μοντέρνα εμφάνιση με νέα ετικέτα, νέο βιδωτό πώμα και νέα κομψή φιάλη!

 

Για το ανανεωμένο Rose Demi Sec Boutari επιλέχθηκε μια πιο λεπτή και κομψή φιάλη με βιδωτό πώμα, ώστε να αναδεικνύεται το ρόδινο λαμπερό χρώμα του κρασιού αλλά και να διατηρείται αναλλοίωτο με το εύκολο και ασφαλές άνοιγμα και κλείσιμό του. Η νέα, ανανεωμένη ετικέτα που «δένει» με τη φιάλη, διατηρεί το σύμβολο του ροδιού σε μεταλλικές αποχρώσεις και ανάγλυφη μεταξοτυπία.

 

Το Rose Boutari Demi Sec αποτελεί σήμα κατατεθέν της Οινοποιίας Μπουτάρη αλλά και ολόκληρης της κατηγορίας του, αφού είναι από τα πιο χαρακτηριστικά μακεδονικά ροζέ, ιδιαίτερα αγαπητό σε όσους προτιμούν τις λιγότερο ξηρές γεύσεις. Η ιδιαίτερη γλυκάδα του και τα χαρακτηριστικά αρώματα που το διακρίνουν το καθιστούν εξαιρετική συνοδεία για ιδιαίτερες και όχι μόνο κουζίνες. Έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστό όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού για το έντονο λαμπερό ροδί χρώμα του σε συνδυασμό με τα αρώματα φρούτων και λουλουδιών και την ξεχωριστή φρεσκάδα και δροσιά που αφήνει στην επίνευση. Προέρχεται από σταφύλια της ποικιλίας Ξινόμαυρου και άλλων ερυθρών ποικιλιών, από επιλεγμένους Μακεδονικούς αμπελώνες.

 

Πίνεται ευχάριστα δροσερό στους  8-12°C με φρούτα και γλυκά, ενώ συνιστάται ως εξαιρετικό συνοδευτικό της ασιατικής κουζίνας.

 

***

Σχετικά με την οινοποιία Μπουτάρη:

Η Μπουτάρη Οινοποιητική ιδρύθηκε το 1879 από τον Ιωάννη Μπουτάρη και αποτελεί σήμερα μια από τις ιστορικότερες και μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του κρασιού, συμβάλλοντας στη θεμελίωση και ανάπτυξη του ποιοτικού εμφιαλωμένου κρασιού, στην αναβίωση και ανάπτυξη γηγενών οινικών ποικιλιών, επενδύοντας συνεχώς σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Η οινοποιία έχει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, σε πάνω από 35 χώρες σε όλον τον κόσμο, διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων – πάνω από 40 στο σύνολο, ενώ σημαντικό κομμάτι της δραστηριότητάς της αποτελούν οι πειραματικές ετικέτες της. Οι 460 συνολικά εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις των κρασιών της (περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ελληνική οινοποιία), πιστοποιούν την έμφαση της εταιρείας στην ποιότητα. Ανάμεσα στις βραβεύσεις της ξεχωρίζουν το 2008 το «Ευρωπαϊκό Οινοποιείο της Χρονιάς» από το «Wine Enthusiast» και το 2013 το «Οινοποιείο της Χρονιάς» για 17η χρονιά από το «Wine & Spirits», ως μία ανάμεσα στις 5 καλύτερες οινοποιίες του κόσμου. Η εταιρεία διαθέτει επτά οινοποιεία και ιδιόκτητους αμπελώνες. Τα έξι από τα οινοποιεία της βρίσκονται στην Ελλάδα στις περιοχές: Νάουσα, Σαντορίνη, Κρήτη, Μαντίνεια, Γουμένισσα και Αττική. Το έβδομο οινοποιείο βρίσκεται στην οινοπαραγωγική ζώνη Languedoc, στη Νότια Γαλλία.