Με το ανώτατο βραβείο platinum διακρίθηκαν οι ξενώνες Scalani Hills Residences της Οινοποιίας Μπουτάρη, στα φετινά Tourism Awards 2022 και στην κατηγορία «Οινική Κουλτούρα» για τη μοναδική αισθητική, την ολιστική προσέγγιση της ελληνικής φιλοξενίας και τη ξεχωριστή εμπειρία που προσφέρουν στους επισκέπτες. Τα Tourism Awards πραγματοποιήθηκαν στις 9 Μάϊου, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, επιβραβεύοντας για ακόμα μια χρονιά τους πρωτοπόρους και τους καινοτόμους του ελληνικού τουρισμού.

 

Το “Scalani Hills Residences” βρίσκεται στο κτήμα Scalarea, έξω από το χωριό Σκαλάνι στην Κρήτη και από το 2015 το διαχειρίζονται από κοινού η οινοποιία Μπουτάρη και η Aria Hotels. Το αναπαλαιωμένο κτίσμα μέσα στο κτήμα περιλαμβάνει τρία πολυτελή δωμάτια με απόλυτο σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο σε μια έκταση 70 στρεμμάτων αμπελιών και ενός ελαιώνα.

 

Η Λένια Μπουτάρη, Διευθύντρια Marketing της οινοποιίας Μπουτάρη, παραλαμβάνοντας τη διάκριση σχολίασε σχετικά: «Είναι μεγάλη ικανοποίηση  που η πρωτοπορία της οινοποιίας Μπουτάρη  στο κομμάτι του οινοτουρισμού αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται με τη διάκριση αυτή. Μαζί με την Aria Hotels και την εξαιρετική συνεργασία μας, καταφέραμε να αναδείξουμε έναν ονειρικό αμπελώνα στο Σκαλάνι της Κρήτης σε έναν προορισμό οινικού τουρισμού διεθνών προδιαγραφών. Ευχαριστούμε την οικογένεια Κωνσταντάκη και την ομάδα του κτήματος που εδώ και χρόνια στηρίζουν το έργο μας με την κρητική αυθεντικότητα που τους διακρίνει και κάνουν τη φιλοξενία μας να  ξεχωρίζει».

 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: www.scalareaestate.gr & https://www.ariahotels.gr/en/scalani-hills.