Μια σειρά από οινικές εκθέσεις προγραμματίζονται όλον τον μήνα σε μεγάλα αστικά κέντρα και εμείς με χαρά θα βρισκόμαστε εκεί για να παρουσιάσουμε τα κρασιά μας σε ακόμα περισσότερους επαγγελματίες και οινόφιλους.


Στις 15 και 16 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται η έκθεση ΟιNοτικά στα Χανιά , ενώ το ίδιο διήμερο στην Κέρκυρα οργανώνεται για 5η χρονιά η έκθεση 5th Corfu Wine Tasting

 

Επίσης, στις 16 Φεβρουαρίου, στα Γιάννενα διοργανώνεται για 3η χρονιά η έκθεση 800 Wine Fair, ενώ το 3ημερο 22-24 Φεβρουαρίου συμμετέχουμε φυσικά και στην καθιερωμένη έκθεση της Κρήτης ΟιΝοτικά Ηρακλείου


Ευελπιστούμε να σας συναντήσουμε σε κάποιες από τις παραπάνω εκδηλώσεις. Ωστόσο, σύντομα θα λάβετε νέα μας και για ακόμα περισσότερες ευκαιρίες συνεύρεσης!