14 Φεβρουαρίου: η ημέρα των ερωτευμένων. Μια αμφιλεγόμενη γιορτή που πολλοί λατρεύουν και ακόμη πιο πολλοί λατρεύουν να μισούν.

 

Με αφορμή την αμφιλεγόμενη αυτή εορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η εικαστικός Αλεξάνδρα Κολλάρος και ο Δημήτρης Λιόσης ανοίγουν το εργοστάσιο καρδιάς και δημιουργούν μια σειρά από αλληγορικά έργα: μία συλλογή καρδιές από ρητίνες, μικρογλυπτά που εμπεριέχουν μέσα τους όλα τα συναισθήματα που συνδέονται με τον έρωτα. 

 

Μικρές, μεσαίες και μεγάλες καρδιές, πάνω από 400, η καθεμία μοναδική και πολύτιμη, η καθεμία με τις δικές της προσωπικές αποχρώσεις όπως και η καρδιά του καθένα από εμάς.

 

Το Εργοστάσιο Καρδιάς θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό για ένα μόνο βράδυ, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, σε μυστική τοποθεσία στην Αθήνα. 
Στο εργοστάσιο καρδιάς θα κάνει μια από τις πρώτες του εμφανίσεις και το επετειακό Μοσχοφίλερο Cuvée Spéciale 2019! Αυτό είμαστε σίγουροι ότι θα αγαπηθεί! 
Σας περιμένουμε όλους εκεί.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να εξασφαλίσετε πρόσκληση δηλώστε συμμετοχή στη λίστα online, στη διεύθυνση: http://alexandrakollaros.com/get-a-heart/

 

Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις και εσύ καρδιά.