Τα πρωτογνωρίσατε ως "Πειραματικούς Οίνους". Τα προτιμήσατε και τα αγαπήσατε. Τώρα έφτασε η στιγμή να κυκλοφορήσουν ανεξάρτητα σαν μία ξεχωριστή νέα σειρά! 


Πρόκειται για τους Οίνους Χωρίς Θειώδη Μπουτάρη, τα κρασιά που ανταποκρίνονται στη νέα τάση της αγοράς για οίνους ήπιων πρακτικών όπως τα Φυσικά Κρασιά. Με τον όρο «ήπιες πρακτικές» εννοούμε τις minimum παρεμβάσεις που κάνουμε για την παραγωγή των οίνων.
Για εμάς, η οινοποίηση χωρίς προσθήκη θειωδών έχει σκοπό την παραγωγή οίνων με προσωπικότητα και χαρακτήρα οι οποίοι σέβονται και αντανακλούν το οικοσύστημα από το οποίο προέρχονται. Ένα κρασί χωρίς θειώδη αποτελεί κάθε φορά και μια νέα εμπειρία. Αυτό που απαιτούν οι οίνοι ήπιων πρακτικών από εμάς, είναι ο απόλυτος σεβασμός όσον αφορά στις συνθήκες διατήρησης (θερμοκρασία, υγρασία) και σερβιρίσματός τους. 


Η νέα σειρά «Οίνοι Χωρίς Θειώδη Μπουτάρη» περιλαμβάνει έξι κρασιά, τα λευκά: Mοσχοφίλερο, Ροδίτης και Σαββατιανό και τα ερυθρά: Αγιωργίτικο, Syrah και Ξινόμαυρο.

 

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΝΑ TASTING BOX BOUTARI - SO2 FREE WINES!

Φέτος σας δίνουμε την ευκαιρία να είστε οι πρώτοι που θα δοκιμάσετε
τις 6 νέες σοδειές των Boutari So2fee Wines!
Θα είναι χαρά μας να μοιραστείτε τις εντυπώσεις σας μαζί μας!

Στείλτε μας τα στοιχεία σας στο pr@boutari.gr 
(ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ, EMAIL)
και μπείτε στην κλήρωση για να είστε εσείς ένας από τους 5 τυχερούς που θα κερδίσει 1 Tasting Box Boutari με τις 6 διαφορετικές ποικιλίες
των κρασιών χωρίς θειώδη σοδειάς 2019!
Η κλήρωση θα γίνει στις 10/6/2020 στα γραφεία μας στο Πικέρμι.