Η ζωή μας αλλάζει αλλά όχι και οι συνήθειές μας!


Τα αγαπημένα μας ΒορΟινά στη Θεσσαλονίκη θα τα απολαύσουμε φέτος διαφορετικά! Από τις 14 έως τις 30 Σεπτεμβρίου εμείς και οι συνεργάτες μας, σας περιμένουμε με μία σειρά από μικρές απολαυστικές εκδηλώσεις και ευχάριστα προνόμια με τα εκπληκτικά κρασιά των κορυφαίων κρασιών της Βόρειας Ελλάδας!

 

Παρακάτω θα βρείτε δράσεις που διοργανώνουμε:

 

  • Επειδή στα Βοροινά το Ξινόμαυρο είναι πρωταγωνιστής, σας προσκαλούμε σε αγαπημένα σημεία της πόλης να απολαύσετε το 2ο ποτήρι οποιοδήποτε Ξινόμαυρου Μπουτάρη σε προνομιακή τιμή!

 

Τα σημεία που συμμετέχουν:

GattoRosso

Maiami

Οδός Δελφών

Barolo

Μπακάλ

Arrogant

Νικηφόρος

Ζύθος Ντορέ

Μέθη Bistro & Wine Bar

 

  • Βοροινά αλλιώς…. και φέτος και στο σπίτι! Στις παρακάτω online κάβες μπορείτε να βρείτε επιλεγμένα Ξινόμαυρα Μπουτάρη για την περίοδο των Βοροινών σε προνομιακές τιμές!

Κάβα Αμπατζής

Wine24shop

Κάβα Θεοδωρίδης

Κάβα Ampulla

 

  • Eκδήλωση Γευσιγνωσίας ‘’Ξινόμαυρο σε όλες τις Αποχρώσεις’’ στην κάβα Wine House

 

Μία εκδήλωση γευσιγνωσίας  που φιλοδοξεί να παρουσιάσει μονοποικιλιακούς οίνους με Ξινόμαυρο από οινοποιεία Βορείου Ελλάδος, διαθέτοντας όλη τη γκάμα χρωμάτων.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με κρατήσεις στον προαύλιο χώρο της κάβας με τραπέζια και καθήμενους. Για  να εξασφαλιστεί ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με ασφάλεια για τους συμμετέχοντες, η εκδήλωση θα διεξαχθεί δύο φορές, από 20 άτομα τη φορά.

 

Περισσότερα νέα και το πρόγραμμα των ΒορΟινών εκδηλώσεων θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.voroina.gr.