Φωτογράφησε το αγαπημένο σου κρασί Μπουτάρη και διεκδίκησε
ένα γιορτινό τραπέζι για τέσσερις


Παίξε στο Facebook ή στο Instagram  με τα hashtags
 #BoutariXmasATH ή #BoutariXmasTHESS

Αυτά τα Χριστούγεννα, η Οινοποιία Μπουτάρη σε προσκαλεί να φωτογραφήσεις το αγαπημένο σου κρασί Μπουτάρη, να το ανεβάσεις στο Facebook ή στο Instagram και να κερδίσεις το πρωτοχρονιάτικο δείπνο για δύο ή για τέσσερις στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη. Ο διαγωνισμός ισχύει από 13 μέχρι και 26 Δεκέμβρη και παροτρύνει την πιο γιορτινή και δημιουργική διάθεσή σου.

 

Είναι απολαυστικά απλό να συμμετάσχεις και χρειάζεται να κάνεις τα εξής:

  • Ανέβασε μια χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με το αγαπημένο σου κρασί Μπουτάρη στο facebook ή instagram.
  • Κάνε μας tag @boutariwines.
  • Χρησιμοποίησε το hashtag #BoutariXmasATH εάν θέλεις να κερδίσεις το Πρωτοχρονιάτικο δείπνο στο εστιατόριο “Cookoovaya Wise Cuisine” στην Αθήνα ή το #BoutariXmasTHESS εάν θέλεις να κερδίσεις το Πρωτοχρονιάτικο δείπνο στο «Αγιολί», Θεσσαλονίκη. Φυσικά, παρέα με ένα μπουκάλι Μπουτάρη αν είστε 2 άτομα ή με δύο μπουκάλια αν είστε τέσσερις!

 

Περίμενε με αγωνία μέχρι τις 27 Δεκέμβρη που θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.
Μόνο ένα εκλεκτό κρασί μπορεί να υποδεχτεί μια εκλεκτή χρονιά!

Αναζήτησε τα κρασιά της Οινοποιίας Μπουτάρη σε ψαγμένα wine bars, εστιατόρια, super market με καλές κάβες, ακόμα και online.

 

#BoutariXmasATH  #BoutariXmasTHESS  @Boutariwines  #contest  #2017

 

Όροι & Προϋποθέσεις στο https://www.facebook.com/boutariwines/

 

***

Σχετικά με την οινοποιία Μπουτάρη:

Η Μπουτάρη Οινοποιητική ιδρύθηκε το 1879 από τον Ιωάννη Μπουτάρη και αποτελεί σήμερα μια από τις ιστορικότερες και μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του κρασιού, συμβάλλοντας στη θεμελίωση και ανάπτυξη του ποιοτικού εμφιαλωμένου κρασιού, στην αναβίωση και ανάπτυξη γηγενών οινικών ποικιλιών, επενδύοντας συνεχώς σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Η οινοποιία έχει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, σε πάνω από 35 χώρες σε όλον τον κόσμο, διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων – πάνω από 40 στο σύνολο, ενώ σημαντικό κομμάτι της δραστηριότητάς της αποτελούν οι πειραματικές ετικέτες της. Οι 460 συνολικά εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις των κρασιών της (περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ελληνική οινοποιία), πιστοποιούν την έμφαση της εταιρείας στην ποιότητα. Ανάμεσα στις βραβεύσεις της ξεχωρίζουν το 2008 το «Ευρωπαϊκό Οινοποιείο της Χρονιάς» από το «Wine Enthusiast» και το 2013 το «Οινοποιείο της Χρονιάς» για 17η χρονιά από το «Wine & Spirits», ως μία ανάμεσα στις 5 καλύτερες οινοποιίες του κόσμου. Η εταιρεία διαθέτει επτά οινοποιεία και ιδιόκτητους αμπελώνες. Τα έξι από τα οινοποιεία της βρίσκονται στην Ελλάδα στις περιοχές: Νάουσα, Σαντορίνη, Κρήτη, Μαντίνεια, Γουμένισσα και Αττική. Το έβδομο οινοποιείο βρίσκεται στην οινοπαραγωγική ζώνη Languedoc, στη Νότια Γαλλία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες : Μπουτάρη Οινοποιητική/ Σοφία Αποστολάκη, τηλ. 210 6605338, email: sophia.apostolaki@boutari.gr , Asset Ogilvy Public Relations/ Αλκιβιάδης Σιαράβας, τηλ: 2106660406, e-mail: Alcibiades.siaravas@assetogilvy.gr