Η τυπικότητα του Μοσχοφίλερου εμπλουτισμένη στο αρωματικό προφίλ και υποστηριζόμενη από γευστική ισορροπία και πολύ μεγάλη διάρκεια.
ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προσεγμένη επιλογή σταφυλιών της ποικιλίας Μοσχοφίλερο από πρέμνα ηλικίας 48 ετών που καλλιεργούνται σε αργιλοπηλωδη εδάφη στον ιδιόκτητο αμπελώνα Μπουτάρη στη Μαντινεία. Ήπια μεταχείριση της πρώτης ύλης σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας από τον τρυγητό μέχρι και την εμφιάλωση. Ζύμωση με αυτόχθονες ζύμες, ακολουθούμενη από 3μηνη ωρίμανση σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, ήπια διήθηση και εμφιάλωση.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Λαμπερό, χρυσοκίτρινο χρώμα. Φίνος χαρακτήρας που συνδυάζει τα αρώματα εσπεριδοειδών, λεμονιού και τριαντάφυλλου με γλυκές νότες κερύθρας στην επίγευση. Φίνος χαρακτήρας που συνδυάζει τα αρώματα εσπεριδοειδών, λεμονιού και τριαντάφυλλου με γλυκές νότες κερύθρας στην επίγευση.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ
10-12°C