ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Τα σταφύλια επιλέχτηκαν από αμπελώνα στη Μαρίνα. Επιλέχτηκε η Μαρίνα για να μπορεί να δώσει αυτή τη φρεσκάδα στο κρασί λόγω υψηλότερου υψόμετρου. Σε κανένα στάδιο της οινοποίησης δεν προστέθηκε SO2 ενώ εφαρμόστηκε και macro-οξυγόνωση.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βαθύ τριανταφυλλί χρώμα με μπορντό μωβ ανταύγειες. Ένας πολυσύνθετος αρωματικός χαρακτήρας που χαρακτηρίζεται από φρέσκα αρώματα φραγκοστάφυλου και ροδιού ενώ πλαισιώνεται αρμονικά από φυτικά στοιχεία ευκάλυπτου, μαύρου τσαγιού και μέντας δίνοντας του φοβερή φρεσκάδα. Στο στόμα, παρουσιάζεται medium-bodied με φρέσκια οξύτητα και πολύ πιο απαλές τανίνες.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ
14-16°C