Στο Οροπέδιο της Μαντινείας και σε υψόμετρο 650 μέτρων καλλιεργούμε βιολογικά τη φημισμένη ποικιλία Μοσχοφίλερο. Η οινοποίηση γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή και ελάχιστες παρεμβάσεις, χαρίζοντας μας ένα κρασί αυθεντικό, με πληθωρικό χαρακτήρα, κομψά αρωματικό που εντυπωσιάζει με τη γευστική ιδιαιτερότητα και τη διάρκεια στην επίγευση.
ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Οινοποίηση σταφυλιών βιολογικής καλλιέργειας από συγκεκριμένο ξηρικό αμπελοτόπι από το Οροπέδιο της Μαντινείας.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Λαμπερό λευκοκίτρινο χρώμα. Έντονα αρωματικό με χαρακτήρες όπως τριαντάφυλλο, γιασεμί και εσπεριδοειδή τα οποία δένουν αρμονικά με δευτερογενή αρώματα γκρειπφρουτ, μελιού και χαμομηλιού. Γεμάτο, ελαφρά λιπαρό, με τραγανή οξύτητα και μεγάλης διάρκειας αρωματικό τελείωμα.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ
10-12 °C