Τέσσερις ποικιλίες Μοσχοφίλερο, Riesling, Chardonnay και Gewürztraminer με προέλευση από την Πελοπόννησο, δημιουργούν ένα ξεχωριστό, ζωηρό και φρέσκο blend μεγάλης αρωματικής έντασης και υψηλής οξύτητας.
ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Ξεχωριστή λευκή οινοποίηση των επί μέρους ποικιλιών με ποσοστό προζυμωτικής κρυοεκχύλισης. Στη συνέχεια, η αλκοολική ζύμωση πραγματοποιείται σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε χαμηλή θερμοκρασία (18-20 °C) για την έντονη ανάδειξη των ποικιλιακών αρωμάτων. Το blend γίνεται στη φάση της ωρίμανσης.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Λαμπερό, λευκοκίτρινο χρώμα με πρωτογενή αρώματα εσπεριδοειδών, πεπονιού και γκρέιπφρουτ. Ένα κρασί δροσερό, νευρικό με μεσαία δομή και αρωματική επίγευση που διαρκεί.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ
8-10 °C