Νέες Ετικέτες από την Boutari Wineries στο ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2024

 

Τα Οινοποιεία Μπουτάρη ξεχώρισαν με την παρουσία τους στην έκθεση «ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2024», παρουσιάζοντας γνωστές και αγαπημένες ποικιλίες αλλά και 4 νέες ετικέτες κρασιών, που αποτέλεσαν μια εντυπωσιακή απόδειξη της δέσμευσης της εταιρίας για συνεχή εξέλιξη στην τέχνη του κρασιού, ανταποκρινόμενη στις γευστικές απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή.

Στο περίπτερο της Boutari, κάθε φιάλη των νέων γηγενών μονοποικιλιακών κρασιών προσκαλούσε τους επισκέπτες να ανακαλύψουν τις τρεις μοναδικές προσωπικότητες, που φέρουν οι πρώτες ετικέτες που παρουσιάστηκαν σε επίσημη πρώτη με τη νέα εταιρική ταυτότητα της ιστορικής μάρκας. Οι 3 νέες μονοποικιλιακές προτάσεις των Οινοποιείων Μπουτάρη, έχουν ελληνικό DNA το οποίο αναδεικνύεται σε όλες τους τις εκφάνσεις:

 

Μαλαγουζιά “Η Φινετσάτη”, μια εκλεπτυσμένη ποικιλία η οποία αποδεικνύει την αξία της με την ικανότητά της να πλαισιώνει αρμονικά κάθε γεύση. Το έντονο αρωματικό προφίλ της και η

εκλεπτυσμένη γεύση της κάνουν κάθε γεύση μοναδική.

Βιδιανό  Το Ζωηρό”, ένα επιβλητικό κρασί που μένει αξέχαστο, καθώς προσφέρει ένα ανεπανάληπτο ταξίδι γεύσεων, κατευθείαν από την Κρήτη

Ασύρτικο” Το Πολύπλοκο”, με την πλούσια γευστική παλέτα του και τα εκλεπτυσμένα αρώματά του ταξιδεύει τον λάτρη του οίνου σε μια απόλυτη εμπειρία γεύσης.

Επιπλέον παρουσιάσθηκε το κρασί «Κόκκινο Γράμμα» ένα μοναδικό blend από Merlot & Syrah από την περιοχή της Μακεδονίας, που μαζί με το «Λευκό Γράμμα» -που ήδη κυκλοφορεί- αναδείχθηκαν ως δύο αποκαλυπτικά κρασιά που σε κάθε γουλιά μαρτυρούν σκέψεις και συναισθήματα. Μια οικογένεια κρασιών που μας προτρέπει να κάνουμε μια νέα αρχή και να ζήσουμε με πάθος την κάθε μας στιγμή. Ιδανικά για κάθε ώρα της ημέρας.

Η συμμετοχή των Οινοποιείων Μπουτάρη στο “ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2024” σφραγίστηκε ακόμα από την ανανέωση των ετικετών σε κλασσικά κρασιά της Οινοποιίας, όπως το Μοσχοφίλερο Μπουτάρη, το Αγιωργίτικο Μπουτάρη, ο Κρητικός Μπουτάρη αλλά και σε νεότερα κρασιά όπως το Σημείο (Λευκό – Ροζέ – Ερυθρό).