Το Κτήμα Μάτσα, στην Αττική, βρίσκεται στην Κάντζα, μια περιοχή γνωστή από το παρελθόν για την καλλιέργεια και την παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας.
Το Κτήμα συνολικής έκτασης 122 στρεμμάτων, καλλιεργείται σύμφωνα με τις αρχές της βιολογικής καλλιέργειας. Τα εδάφη του είναι μέσης μηχανικής σύστασης, αργιλλοπηλώδη, πλούσια σε ασβέστιο, κάλιο και μαγγάνιο.
Το περίφημο «αττικό» κλίμα, ένα κύριο χαρακτηριστικό του οικοσυστήματος, είναι ιδανικό για την αμπελοκαλλιέργεια. Με ήπιους χειμώνες και υψηλές θερμοκρασίες, ευνόησε τους πειραματισμούς που ξεκίνησαν με πρωτοβουλία της εταιρείας Μπουτάρη τη δεκαετία του ʼ80. Από αυτούς ξεχώρισε η ποικιλία Μαλαγουζιά.
Στα χρόνια που ακολούθησαν και στα πλαίσια της ανανέωσης του αμπελώνα που ήταν αρχικά φυτεμένος κυρίως με Σαββατιανό, η Μαλαγουζιά επεκτείνεται, ενώ παράλληλα αναδεικνύονται και άλλες ενδιαφέρουσες ποικιλίες όπως Syrah, Σαββατιανό και Sauvignon Blanc που εγκλιματίζονται άριστα. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα κρασιά του κτήματος σήμερα βασίζονται σε νέους αμπελώνες.