Σε υψόμετρο 650 μέτρων, βρίσκεται ο τοπικός αμπελώνας Μπουτάρη, εκτάσεως 310 στρεμμάτων. Τη μεγαλύτερη έκτασή του καλύπτει η γηγενής ποικιλία Μοσχοφίλερο. Επίσης καλλιεργούνται οι ποικιλίες Gewurztraminer, Chardonnay και κάποιες ακόμα υπό πειραματισμό ελληνικές και ξενικές.
Ο αμπελώνας είναι ξηρικός, ηλικίας 25-35 χρόνων. Μεγάλο μέρος του αμπελώνα αποτελείται από χαλικώδεις πλαγιές με ανατολική έκθεση, πράγμα που εξασφαλίζει καλή ωριμότητα και άριστη ποιότητα πρώτης ύλης. Τα εδάφη είναι αργιλώδη και αργιλοπηλώδη, καλώς στραγγιζόμενα. Το κλίμα της περιοχής χαρακτηρίζεται ηπειρωτικό με ψυχρό χειμώνα και θερμό καλοκαίρι.
Παράλληλα, επιλεγμένα κτήματα καλλιεργούνται σε μία εξίσου σημαντική ζώνη ΠΟΠ της Πελοποννήσου, τη Νεμέα. Στο Ντουραμάνι, όπου βρίσκεται ένας μικρός ιδιόκτητος αμπελώνας 14 στρεμμάτων παράγονται πειραματικά κρασιά σε περιορισμένη ποσότητα.